(Видео) Навивачи ги натепале судиите на фудбалски натпревар, од кои една била жена- не биле задоволни од судењето

Фудбалскиот натпревар помеѓу Будуќност од Лукавица и Рудар од Букиња, кој се играше во пониските класи на Босна и Херцеговина, во Башиговци

Повеќе