Утврден идентитетот и староста на починатиот и повредените во сообраќајката на автопатот Скопје-Тетово

/

Жител на Тетово на 45 годинишна возраст, со иницијали Ф.Р, е мажот кој го загуби животот во сообраќајната несреќа попладнево на автопатот

Повеќе