Ако сакате да го спасите бракот, внимавајте од 11 септември до 7 октомври!

/

Кога Венера е во Скорпија, можеме да очекуваме дека целата „нечистотија“ ќе излезе на површина, особено кога станува збор за партнерства.

Венера во Скорпија бара многу

За оваа Венера, љубовта е еднаква на болка. Таа е сурова и страсна. Тој бара се од својот партнер, но дава иста сума. Самата Венера владее со нашите вредности кога станува збор за љубовта, и тоа е местото каде што некои ќе доживеат големи промени.

Оваа Венера е тешка, но дава многу

За време на своето движење, Венера ќе има квадрат со Плутон, кој ќе донесе големи сексуални апетити, љубомора и голема потреба за контрола. Сето ова води кон дискусии и сериозни расправии во партнерствата.

Така се откриваат вистинските мисли и чувства на мажот или жената!
Четири знаци ќе се тресат

Овој аспект најмногу ќе го почувствуваат Бик, Лав, Шкорпија и Водолија.

Уран е деструктивна планета и не е тактична

Имено, на 19 септември Уран ќе и пријде на Венера и ќе побара од нас промени во врските, но и промени во нас. Уран е деструктивна планета која не е тактичка. Советот е да се воздржите од ненадејни промени ако е можно. Овој допир на Венера и Уран најмногу ќе го почувствуваат знаците за фиксирање, особено Бикот кој не сака промени.

Тајните излегуваат на виделина

Ќе излезат на виделина многу скриени тајни.

Сите ќе бидеме соблечени до крај. Исто така, оваа Венера сака секс и обични врски (оние за една ноќ), па ако сакате да го пробате тоа, сега е идеално време за тоа.

Но, внимавајте да не ја изгубите главата! Откако Венера во Скорпија ќе ви падне под кожа, тешко е да заборавите.

Оваа Венера најдобро ќе ја почувствуваат Скорпија, Водолиите, Биковите и Лавовите ќе паднат малку потешко.