На Кери Бредшо ѝ се расцепи фустанот среде снимање

Сара Џесика Паркер, односно Кери Бредшо имаше „мала незгода“ со фустанот на снимање на новата сезона на „Сексот и градот“ во центарот на Менхетен во понеделникот наутро.

Елегантниот блејзер фустан во сина боја се покажа малку предизвикувачки кога наеднаш се отвори, покажувајќи ги нејзините затегнати нозе.

Фустанот се расцепи додека актерката (56) одеше по тротоарот, иако таа се обиде да се покрие со чантата.

Креацијата што ја носи Кери Бредшо, една од главните ликови во серијата, е мало враќање во деведесеттите кога долгите блејзери почнаа да се носат како фустани.

Текстот На Кери Бредшо ѝ се расцепи фустанот среде снимање е превземен од МАКФАКС.