(Видео) Прекрасните Бисера и Лидија- убавите лица на бугарскиот фолклор

/

Талентираните пејачки Бисера Иванова и Лидија Ангелова беа гостинки во емисијата „Од близу“ на Бугарската национална телевизија. Погледнете ја убавината што ja шират овие две прекрасни млади дами.

Извор: tribuna.mk