(Видео) Скандал! Македонски политичар фатен како има секс на Водно!

Ја отворивте веста?! Сигурно сте ја отвориле 😀 . За жал денеска нема секс , на никој не му се поти. Од утре ќе видиме 😀 . Мала шала драги читатели, не за друго да ве размрдаме ова досадно неделно попладне . Поздрав од тимот на Темите.