8 декември ‘’Св. Климент Охридски”, неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2021 година (среда), ‘’Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Текстот 8 декември ‘’Св. Климент Охридски”, неработен ден за сите граѓани е превземен од МАКФАКС.