Автобусот во кој загинаа 45 патници бил на Беса Транс

Дневниот весник Слободен печат информира дека патничкиот автобус кој ноќеска се запалил во Бугарија и каде загинаа 45 патници меѓу кои и деца, бил на тетовскиот автопревозник Беса Транс.

Целиот напис прочитајте го овде.