Без струја дел од скопските општини

Регионалниот центар за управување со кризи Град Скопје, по добиенa информација од ЕВН, ги известува граѓаните дека денеска поради планирани технички зафати, без електрична енергија ќе останат:

– во време од 08.30 – 14.30 часот жителите од с. Варвара (о. Студеничани) и

– во време од 09.00 – 14.00 часот дел од корисниците во с, Горно Соње и тоа м.в. Коштан кон црквата и дел од улиците 10, 12 и 14 кон селото (о. Сопиште).

Текстот Без струја дел од скопските општини е превземен од МАКФАКС.