Делови од скопските општини без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН Македонија, известува дека денеска поради планирани технички зафати, без електрична енергија ќе останат:

– во време од 9:00–15:00 часот корисниците на дел од ул.1 во с.Мирковци, дел од с.Горно Оризари и населеното место Голиево. (о. Чучер Сандево).

Текстот Делови од скопските општини без струја е превземен од МАКФАКС.