Изменет сообраќаен режим пред Влада поради протест

Денеска, со почеток од 18:00 часот, најавен е протест пред Владата. За таа цел од 18:00 часот до завршување на протестот затворен за сообраќај ќе биде бул. Илинден  на потег од бул.Гоце Делчев до бул. Климент Охридски.

СВР Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници, со цел безбедност на сите учесници во сообраќајот.

Текстот Изменет сообраќаен режим пред Влада поради протест е превземен од МАКФАКС.