ЈСП со дополнителен број автобуси за Задушница

ЈСП информира дека поради верскиот празник Задушница, утре, петок, и в сабота, на линиите 59 (Карпош 3 – Кучевишка Бара – Гробишта „Бутел“), 59А (Ново Лисиче – Гробишта „Бутел“) и 59Б (Кисела Вода – Гробишта „Бутел“) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси.

ВОЗЕН РЕД в петок (5.11.2021 година)

Дополнителни автобуси (термини) на линијата 59

Од Карпош: 9 ч, 10.30 ч, 12 ч, 13.30 ч, 15 ч

Од Гробишта „Бутел“: 9.45 ч, 11.15 ч, 12.45 ч, 14.15 ч, 15.45 ч

Редовни автобуси (термини)

Линија 59

Од Карпош 3: 6.20 ч, 7.50 ч, 9.20 ч, 10.50 ч, 12.20 ч, 13.50 ч, 15.20 ч, 16.50 ч, 18.15 ч.

Од Кучевишка бара (гробишта Бутел) : 5.35 ч, 7.05 ч, 8.35 ч, 10.05 ч, 11.35 ч, 13.05 ч, 14.35 ч, 16.05 ч, 17.30 ч, 19.05 ч.

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 8.25 ч, 9.20 ч, 10.50 ч, 11.10 ч, 12.20 ч, 13.50 ч, 15.20 ч.

Од Гробишта Бутел: 10.05 ч, 10.30 ч, 11.35 ч, 13.05 ч, 13.25 ч, 14.35 ч, 16.05 ч.

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 9.10 ч, 9.50 ч, 10.40 ч, 12.10 ч, 12.40 ч, 13.40 ч, 15.10 ч.

Од Гробишта Бутел: 9.10 ч, 9.55 ч, 11.25 ч, 11.55 ч, 12.55 ч, 14.25 ч, 15.55 ч.

ВОЗЕН РЕД во сабота (06.11.2021 год)

Дополнителни автобуси (термини) на линија 59

Од Карпош 3: 7 ч, 8.10 ч, 8.35 ч, 9.40 ч, 10.05 ч, 11.10 ч, 11.35 ч, 12.40 ч

Од Гробишта „Бутел“: 7.45 ч, 8.55 ч, 9.20 ч, 10.25 ч, 10.45 ч, 11.55 ч, 12.20 ч, 13.25 ч

Редовни автобуси (термини)

Линија 59

Од Карпош 3: 6.20 ч, 7.50 ч, 9.20 ч, 10.50 ч, 12.20 ч, 13.50 ч, 15.20 ч, 16.50 ч, 18.15 ч

Од Кучевишка Бара (Гробишта „Бутел“): 5.35 ч, 7.05 ч, 8.35 ч, 10.05 ч, 11.35 ч, 13.05 ч, 14.35 ч, 16.05 ч, 17.30 ч, 19.05 ч

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 7.10 ч, 7.40 ч, 8.25 ч, 8.40 ч, 9.10 ч, 10.10 ч, 10.40 ч, 11.10 ч, 11.40 ч, 12.10 ч

Од Гробишта „Бутел“: 7.55 ч, 8.25 ч, 9.25 ч, 9.55 ч, 10.30 ч, 10.55 ч, 11.25 ч, 12.25 ч, 12.55 ч, 13.25 ч

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 7.10 ч, 8.50 ч, 9.50 ч, 10.30 ч, 12.10 ч, 12.40 ч

Од Гробишта „Бутел“: 8 ч, 9.10 ч, 9.40 ч, 11.20 ч, 11.55 ч, 13 ч

Текстот ЈСП со дополнителен број автобуси за Задушница е превземен од МАКФАКС.