Ковачки возврати на Спасовски, издадовте пасоши на светски нарко дилери

Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ возврати на острите критики на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на сметка на новиот концепт на опозицијата. Ковачки тврди дека дворот на МВР е полн со ѓубре, смрди и корне од криминал.

„Не е виновен Мицкоски затоа што сте криминогени, ниту пак мрзеливи и неработници. Нема да станете поуспешни ако го исплукате оној на кого му завидувате“, реагираше на својата Фејзбук страна.