Нема траги на насилство на телото на починатата во Охрид

Четириесет и двегодишна жена во Охрид е пронајдена почината во нејзиниот стан.

Од извршениот увид, во координација со Јавен обвинител, во присуство на медицински и полициски екипи, како и по извршената обдукција, била констатирана смрт без траги на насилство.

Текстот Нема траги на насилство на телото на починатата во Охрид е превземен од МАКФАКС.