Николчо Илиев кандидат на СДСМ за градоначалник на Кочани

Актуелниот градоначалник на општина Кочани, Николчо Илиев, е кандидатот на СДСМ и Коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ за градоначалник за претстојните локални избори.

Со тоа, СДСМ ја комплетира понудата од 69 кандидати за градоначалници.

„Со бројните реализирани проекти, со големата поддршка од граѓаните и членството, Илиев е најдобрата понуда за Кочани и за следните четири години. Кочани мора да продолжи да се развива и напредува, а тоа е возможно само со Илиев и СДСМ на чело на општината“, велат од СДСМ.

Текстот Николчо Илиев кандидат на СДСМ за градоначалник на Кочани е превземен од МАКФАКС.