Поради дефект, без вода делови од општина Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, информира дека денеска поради отстранување дефект на водоводна цевка со пречник од Ф 80мм. на улица Иван Аговски, од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците:

Иван Аговски, Гиго Михајловски, Руѓер Бошковиќ и Бранислав Нушиќ. ( Општина Карпош )

Текстот Поради дефект, без вода делови од општина Карпош е превземен од МАКФАКС.