Превртено товарно возило кај Стража, сообраќајот се одвива по една лента

На патниот правец Гостивар-Стража, поточно на околу 500
метри пред планинскиот премин Стража, поради превртено ТМВ сообраќајот се одвива наизменично по една коловозна лента, соопштија од АМСМ.

Извор: Зоом. мк