Шилегов ѝ ја честита победата на Арсовска

Досегашниот градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов ѝ честита на Арсовска за изборот. Тој упати благодарност до сите граѓани, до сите активисти, благодарност до семејството и екипите кои работеле четири години за Скопје.

– Ние ќе бидеме и понатаму тука, нема да дозволиме силувања на градот како во минатото. Мислам дека успеавме да го вратиме Скопје од правец од кој враќање назад ќе нема, рече Шилегов

Текстот Шилегов ѝ ја честита победата на Арсовска е превземен од МАКФАКС.