Утре без струја делови на Карпош, Гази Баба и Аеродром

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од стопанските објекти Регенератор, асфалтна база Дарс, МВМ Компани, Гранит Лепенец и асфалтна база Гранит кај Лепенец до село Орман. ( општина Ѓорче Петров ), како и дел од корисниците од ул. Мариовска ( општина Кисела Вода ) и ул. Трнодол. ( општина Карпош )

Во периодот од 08.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Лазар Поп Трајков бр.20 и бр.22. ( општина Гази Баба )

Во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците лоцирани на пат за село Долно Лисиче, како и корисниците на потегот од село Долно кон село Горно Лисиче кон Биолеб. ( општина Аеродром )

Текстот Утре без струја делови на Карпош, Гази Баба и Аеродром е превземен од МАКФАКС.