Утре без вода делови на Пинтија

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека утре поради празнење на една комора во резервоарот во Пинтија, можно е во периодот од 9:00- 19:00 часот во одредени делови од Пинтија да има прекин во водоснабдувањето (општина К.Вода)

Текстот Утре без вода делови на Пинтија е превземен од МАКФАКС.