Утре ќе работат сите вакцинални пунктови низ државата

Министерството за здравство инфомира дека сите вакцинални пунктови низ државата ќе работат во текот на утрешниот ден. Граѓаните кои сакаат да се вакцинираат утре ќе може да го направат тоа како и секој друг работен ден.

Текстот Утре ќе работат сите вакцинални пунктови низ државата е превземен од МАКФАКС.