(Видео) Максим Димитриевски прогласи победа во Куманово

„Леле луѓе што направивме“, со ваква поздравна порака, Максим Димитриевски почна да прославува победа во Куманово. Тој за победата објави преку социјалните мрежи преку влучување во живо од еден од неговите изборни штабови.

„Победа, победа“, извикуваа останатите присутни во штабот.

Противкандидат на Максим Димитриевски во Куманово е Оливер Илиевски од СДСМ.

Текстот (Видео) Максим Димитриевски прогласи победа во Куманово е превземен од МАКФАКС.