ВМРО-ДПМНЕ: Народот одбра промени и нова иднина

„Народот одбра промени и нова иднина, проекти наместо криминал.

Народот ја препозна новата енергија на ВМРО-ДПМНЕ и кадровската понуда што ја презентиравме, со луѓе компетентни и докажани во своите места на живеење.

Над 100.000 граѓани повеќе одбраа и го дадоа својот глас за ВМРО-ДПМНЕ, а не за СДСМ.

Граѓаните во 43 општини и градот Скопје покажаа дека сакаат промени. Надежта е родена.

Народот одбра работа наместо тендери. И градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ уште од првиот ден покажуваат разлика.

Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ ја носат иднината.

Проектите кои ги ветија ќе бидат исполнети, а тие значат забрзан развој, подобро и поудобно живеење.

Народот одбра иднина. Посветено и чесно ќе работиме за подобро утро на сите“.

Соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

Текстот ВМРО-ДПМНЕ: Народот одбра промени и нова иднина е превземен од МАКФАКС.